dramatic
change
makers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Actrice

Thekla

Hoe meer je onderzoekt en weet over de oorsprong en uitstoot van ons voedsel, kleding en energievoorziening maakt dat je je soms machtelozer voelt dan voorheen. Gelukkig is er veel kracht en inspiratie te halen uit positieve veranderingen die lijnrecht tegen het huidige systeem waarin we leven ingaan. Thekla Reuten vertelt hoe deze zienswijze zijn doorwerking heeft in haar persoonlijke leven, maar ook wat dit betekent voor haar werk als actrice en de filmindustrie.

Script coach

Marijn

Script coach Marijn Bloemen maakt van dichtbij mee dat hoge productiviteit uitputtend kan zijn voor de mens en diens creativiteit. Ze vertelt hoe het koesteren van de maker en het maakproces kan leiden tot een algehele duurzamere werkwijze.

Eigenaar Storm Post Production

Joris

Uit ervaring weet Joris van Seggelen, eigenaar van Storm Post Production, dat geld ook een prikkel kan zijn om juist duurzame keuzes te maken. Minder produceren voor meer leidt volgens Joris tot producties van hogere kwaliteit met een lagere CO2-uitstoot. Hoe? Lees verder!

Actrice

Anniek

Voor Anniek is de tijd van niks doen voorbij. De generaties na ons zouden zich namelijk niet druk moeten maken over zaken die wij voor ze moeten regelen. Ze vertelt hoe we hiervoor oude patronen van gemak zullen moeten loslaten en samen een nieuwe norm moeten creëren, zowel thuis als op ons werk.

Regisseur

Mees

Als mens weet Mees steeds beter hoe hij in zijn positie keuzes kan maken die beter zijn voor het klimaat. Echter, als hij na jaren wachten eindelijk op de set staat, moet het klimaat om zijn aandacht strijden met het kwetsbare proces van het maken van een film. Volgens Mees helpt ondersteuning van alle departementen hem hierbij enorm. Samen sta je sterker!

Costume Designer

Minke

Costume designer Minke Lunter ziet hoe haar waarden voor een duurzame levensstijl steeds meer botsen met de vervuilende kant van haar vak. Maar juist uit liefde voor haar werk denkt ze graag mee over hoe costume designers duurzamer zouden kunnen werken. Zo zou een kostuumhuis als in Berlijn of Parijs niet alleen een meer circulaire industrie betekenen, maar volgens Minke costume designers ook meer tijd geven en collegialiteit opleveren. Samen de schouders eronder, dus!

kom in contact

Mis je iets, of heb je een aanvulling? Laat het ons weten!